SPA PEDICURE

LONDON BEAUTYBAR biedt spa pedicure behandelingen aan. 
  
Ongeacht de behandeling die u kiest, worden alle pedicures in deze volgorde uitgevoerd: reiniging voetbad, nagels knippen, nagels vijlen, overtollig eelt verwijderen, scrub behandeling, pakking, korte massage en optioneel gelpolish naar keuze en bij de mannen polijsten wij de nagels. 

Onze bubbelbaden worden net als onze instrumenten tussen elke behandeling grondig gereinigd en gedesinfecteerd.


CEYLON PEDICURE

CEYLON 

De tempelgrotten uit het oude Ceylon ruiken naar bloemen, kruiden en wierrook die men al eeuwen brandt. Maar de wat meer verborgen grotten dragen een warmere geur van shea noten, sandelhouten en patchoeli, TREATMENTS® heeft deze geuren gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn die u meenemen naar het authentieke Ceylon.

Laat jezelf meevoeren naar het oude Ceylon met onze traditionele Ceylon Treatment. Naast een reiniging en een massage met warme Ceylon olie, word u ook gescrubd met een milde sheabutter scrub en vervolgens word uw huid verzorgd met de traditionele Ceylon producten. Het enige dat overblijft is een zijdezachte huid! 


LONDON BABYFEET PEDICURE

BABY FEET

Melk is goed voor elk! Het zijn met name de eiwitten die zorgen voor de hydratatie, wat de huid ook weer jonger houdt. Het is niet voor niets dat het zo vaak gebruikt wordt in verzorgingsproducten voor de huid! 

Melkzuur is daarna ook nog eens in staat om dode huidcellen weg te halen en de vitamines die erin zitten zijn in staat om vrije radicalen onschadelijk te maken. 

Een melk bad en het gebruik van Elim is de oplossing voor het bestrijden van overmatig eelt.


LONDON UYUNI PEDICURE

UYUNI 

Hoog in het Andes gebergte van Bolivia bevindt zich de Salar de Uyuni. Dit is een eindeloos grote zoutvlakte op 3500 meter hoog, die rust en sereniteit uitstraalt.
De hooggelegen zoutvlaktes uit Bolivia hebben een frisse maar ziltachtige geur. Treatments® heeft deze geur vertaald met verkwikkende topnoten uit eucalyptus en witte munt, met een vleugje limoen. Door lavendel, iris en verschillende houtachtige ondertonen ontstaat een verrassende combinatie van warmte en frisheid die u meevoert naar de indrukwekkende sfeer van de Salar de Uyuni.

Nodig uzelf uit de dagelijkse beslommeringen even te laten voor wat ze zijn. Laat uzelf even wegdromen naar een van de drijvende eilanden in het Titicacameer en verras ze door deze bijzondere behandeling met een warm zout bad, warme olie, warme Uyuni massage olie en warme compressen. Laat  uw voeten genieten van de warme weldaad van Bolivia.


LONDON MARGARITA PEDICURE

MARGARITA

Niet alleen smaakt en ruikt een citrusvrucht lekker, hij doet ook nog wonderen voor je huid. 

Citrusvruchten zijn een goede bron voor vitamine C. Vitamine C heeft namelijk effect op de collageen productie van de huid. Sinaasappels danken hun oranje kleur aan het pigment betacaroteen ook wel bekend als provitamine A. Dit antioxidant helpt bij het tegengaan van zichtbare tekenen van huidveroudering. 

Kortom een goede keus om eens de voeten mee te verwennen!